Et eventbureau til et firmaarrangement

Kom med mig på rejsen til det fedeste event nogensinde. Som vi alle godt ved var der den 27 marts 2022, den 94th annual academy awards, også kaldt The Oscars. Her besluttede mig og den virksomhed jeg arbejder for (lad os kalde dem Global), at lave en af vores firmafester om til en kæmpe Oscar fest. Derfor besluttede vi os for at gøre brug af et eventbureau, til at gøre dette til en aften, som ingen af os ville glemme. 

 

Eventbureau, der har sagerne i orden!

Som deltids eventplanlægger for dette store event, kunne jeg mærke at jeg ikke kunne håndtere eller overskue denne opgave alene. Med sådan et stort event havde jeg brug for et eventbureau der kunne klare alle sagerne, så jeg stadig kunne fokusere på mine daglige arbejdsopgaver. Vi valgte derfor et eventbureau, der er specialister inden for store arrangementer både for private men mest for virksomheder. Det eventbureau vi valgte hedder Event Republic, og er klart en virksomhed som kan anbefales videre. 

 

Som et eventbureau, kom de ind og sørgede for at overtage alle opgaverne. Vi gennemgik alle vores ønsker og så forklarede hvad de kunne opnå inden for tidsrammen, prisen og meget mere. De var utroligt professionelle, og endte med at klare det hele til punkt og prikke, inden for budgettet. 

 

Event Republic sørgede for at give Global en kæmpe fest, med rød løber, projekter, fantastisk mad, og derudover skulle vi ikke løfte en finger undervejs. Så hvis du står og mangler et eventbureau til at arrangere dine events, så kan jeg personlig anbefale denne virksomhed og deres services. Da de som et eventbureau tydeligt har styr på tingene. 

 

Her hos Global har vi fået skabt fantastiske minder, en god hovedpine af alkohol på dagen efter, og en sikker ting vi vil huske mange år fremad på kontoret. Specielt efter Will Smith, gav Chris Rock en lussing. 

 

Book dem som dit eventbureau i dag, og fokusere på noget andet i stedet for stressen.