WordPress hjemmeside er vores online synlighed

Jeg ved ikke om du selv bruger WordPress hjemmeside i din virksomhed, men det er i hvert fald noget vi har fundet ud af virkelig fungerer hos os. Man skal næsten have en eller anden form for online synlighed i dag, for at holde sig konkurrencedygtig.

Derfor valgte vi en WordPress hjemmeside

Du kan vælge mellem flere forskellige platforme til dit website – det er nok individuelt hvad man foretrækker. Vi endte med at bruge WordPress hjemmeside fordi den platform er meget brugervenlig. Det betyder, at selvom vi har fået et professionelt bureau til at opsætte vores hjemmeside, så besidder vi selv kompetencerne til at gå ind og ændre nogle ting. Vi har f.eks. vores webshop koblet op til selve websitet, og her er det vigtigt at vi selv kan gå ind og redigere i varegrupper osv, så vi ikke skal gøre brug at et webbureau på daglig basis.

Vi bruger ikke kun vores website til at føre webshop, men også til at informere vores besøgende. Der står beskrivelse af vores virksomhed og vores produkter, og så har vi en blog som vi opdaterer med spændende nyheder ugentligt. En blog er en rigtig god ting at have, hvis man vil højne sin virksomheds SEO værdi. Her har du nemlig muligheden for at vinkle indlæggene så de indeholder nøgleord som passer til dine produkter på din webshop. Det giver muligheden for at linkbuilde, hvilket er er særdeles nyttigt, hvis du vil ligge højt i bl.a. Googles søgemaskine.

Kunsten at kunne findes online

Man kan sige at det at få sig en WordPress hjemmeside, er en god start hvis man vil online, men det kræver også noget at få folk til at finde ens website. Det er bl.a. derfor vi har bloggen, hvor vi kan skrible om spændende og relevante emner, samtidig med at vi inkluderer de nøgleord som passer til det vi sælger. Den form for SEO og linkbuilding laver vi selv inhouse, men vi har et bureau til at stå for at hjælpe os yderligere med vores SEO, så vi findes blandt de første på Google inden for vores kategori.

Du kender måske som internetbruger, at det er sjældent at du ved en Google søgning bladrer videre til anden eller tredje side. Derfor er det vigtigt for os at vores WordPress hjemmeside dukker op på side et, og gerne så højt oppe som muligt. Så er sandsynligheden for klik til vores side nemlig større, og når først folk ser vores professionelle hjemmeside og det vi kan levere, så har de forhåbentlig lyst til at handle hos os.